AED’s

Een AED kopen helpt u uw omgeving veiliger te maken! Met een AED kan in het geval van een medisch ongeval direct worden overgegaan tot een reanimatie. Wachten op de ambulancebroeders is hierdoor niet langer noodzakelijk. Het helpt u de kans op blijvend letsel bij een slachtoffer te verkleinen. Koop uw AED voor een sportclub, een bedrijfspand of bijvoorbeeld een groot appartementencomplex. Met een handige draagtas kunt u de AED eenvoudig meenemen in het geval van een ongeval in de omgeving van uw pand of club. Defibtech biedt u kwalitatief hoogwaardige defibrillators aan, zodat u hier in het geval van nood altijd op kunt vertrouwen! Lees snel verder, om te zien waarop u moet letten bij een AED kopen.

Waar moet u op letten?

Bij het kopen van een AED zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Kiest u bijvoorbeeld voor een AED met enkel gesproken instructies, of combineert u de gesproken instructies met een visueel stappenplan? Sommige defibrillators zijn enkel voorzien van een luidspreker, wat in ons assortiment de Lifeline AED is. Met de Lifelife VIEW AED kiest u voor een defibrillator met luidspreker en geïntegreerd LCD-scherm. Kijk ook naar de talen die op het apparaat geïnstalleerd kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor Nederlands en Engels, of combineer het Nederlands met het Frans. Ideaal, wanneer u de AED koopt voor een omgeving waar meerdere nationaliteiten samenkomen! Een derde factor om rekening mee te houden, is het verschil tussen een half- en volautomatische AED. In het geval van een volautomatisch model geeft de AED de schok zelf. Daar waar u bij een halfautomaat zelf op de knop dient te drukken.

Monitoring en onderhoud

Een AED kopen gaat verder dan het vergelijken van verschillende soorten defibrillators. Kijk bijvoorbeeld ook naar de mogelijkheden die geboden worden op het gebied van monitoring en onderhoud. Combineer de AED met een handig wandpaneel, die u precies vertelt wanneer de onderdelen van het apparaat vervangen moeten worden. Zo weet u zeker, dat uw AED werkt op het moment dat u deze nodig heeft! U kunt er ook voor kiezen om de AED op afstand te laten monitoren.  Op het moment dat de AED onderhouden moet worden, geven we u hiervan een melding. 

Vanzelfsprekend helpen we u graag bij de installatie van de te vervangen onderdelen!

Koop een AED met garantie

U wilt er zeker van zijn, dat de AED werkt op het moment van een medisch ongeval. Niet alleen het regelmatig onderhouden van het apparaat is hierbij belangrijk. Kies ook altijd voor een AED met garantie! Op de apparaten van Defibtech zit standaard 8 jaar fabrieksgarantie. Dit betekent overigens niet, dat het apparaat na 8 jaar niet meer betrouwbaar is. Bij een periodiek onderhoud aan de AED gaat deze normaliter langer mee, dan deze 8 jaar. Daarbij zijn onze apparaten gecertificeerd door de Amerikaanse FDA. Deze organisatie is vergelijkbaar met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Keuze maken is niet altijd gemakkelijk, wij denken graag met u mee

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de Lifeline AED en bijvoorbeeld de volautomatische Lifeline VIEW AUTO AED? Natuurlijk dat begrijpen wij een AED kopen komt u voor een aantal lastige vraagstukken zet. Kies ik voor een half- of volautomatisch model? Biedt een geïntegreerd LCD-scherm veel meerwaarde voor mij? Is het slim om voor verschillende talen te kiezen? Om u hierbij te begeleiden voorzien we u graag van persoonlijk advies!

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat u we hierover kunnen adviseren. Ook vertellen we u hierbij graag meer over het onderhoudscontract.Met dit onderhoudscontract bent u ervan verzekerd, dat uw AED werkt op het moment dat u deze echt nodig heeft! 

Het onderhoud komt direct via de importeur, uw AED is altijd tip top in conditie.

Lifeline AED

Eerder beschreven we al de verschillende soorten defibrillators, die u bij ons kunt kopen. De Lifeline AED kopen is een van de opties die u heeft! Dit model is relatief simpel, met een handige luidspreker. Daarbij is het model voorzien van verschillende indicatoren, die aangeven welke stap in het proces uitgevoerd moet worden; het aansluiten van de elektroden, het afstand nemen en vervolgens de analyse van het hartritme. Wij bieden de Lifeline AED aan als half- en volautomatische AED. Doordat er maar twee knoppen op het apparaat zitten, is deze heel eenvoudig te bedienen.

Lifeline VIEW AED

Mocht u een uitgebreider model wensen dan de Lifeline AED, dan kan de Lifeline VIEW AED kopen interessant zijn. Dit model heeft naast de luidspreker ook een geïntegreerd LCD-scherm. Op dit scherm worden de instructies voor het uitvoeren van een reanimatie getoond. Zelfs zonder medische kennis kunt u op deze manier een reanimatie uitvoeren! Net als de Lifeline AED, kan ook de Lifeline VIEW AED als half- en volautomatische defibrillator geleverd worden. Daarbij bieden we het model aan met verschillende talencombinaties. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van Nederlands en Engels, of Nederlands en Frans.

Lifeline VIEW AUTO AED

De Lifeline VIEW AUTO AED is de volautomatische variant van de Lifeline VIEW AED. De Lifeline VIEW AUTO AED kopen maakt dat u zelf nauwelijks nog wat hoeft te doen bij een reanimatie. Volg de instructies op het scherm voor het aanbrengen van de elektroden op het lichaam van een slachtoffer. Neem vervolgens afstand en laat het apparaat zijn werk doen. Het verschil met de halfautomatische Lifeline VIEW AED, is dat u geen knop meer hoeft in te drukken voor het uitvoeren van de schok. Beide uitvoeringen van de Lifeline VIEW AED kunnen met meerdere talencombinaties geleverd worden.