Camera systeem

U weet wat er speelt rondom uw woning of bedrijf als u een IP-camera laat installeren. Bij GK Support vindt u verschillende camera’s van diverse vooraanstaande merken. De camera’s geven u scherpe beelden, zowel overdag als ‘s nachts. Bovendien zijn de camera’s voorzien van een bescherming en daarmee bestand tegen vandalisme. 

Wat is een IP camera?

Dit zijn bewakingcamera’s die gebruikmaken van het Internet-Protocol; ze streamen video en audio rechtstreeks via internet. Zo kunt u de beelden overal live bekijken op bijvoorbeeld uw pc, tablet en smartphone. In het systeem worden bewegingen geregistreerd, zodat u ze eenvoudig op kunt zoeken. 

Geen camera in de webshop!

Inderdaad er staan geen cameras in de webshop. Omdat deze wereld nogal in beweging is en prijzen met regelmaat veranderen, kiezen wij er voor om u op verzoek een prijs op gave te doen.

Zodat u achteraf niet te horen krijgt dat de camera niet meer te leveren is of juist duurder geworden is.

Welke IP-camera?

Het kan lastig zijn om te bepalen welke IP-camera goed aansluit bij uw woning of bedrijf en de bedoelde toepassing. Daarom is het fijn dat wij graag met u mee denken en adviseren. 

Wilt u een losse camera of een serie met recorder!

Vele camera’s kunnen de beelden opslaan op een geheugenkaartje die in de camera zit. Het is ook mogelijk de camera te koppelen aan een netwerkrecoder. Deze kunt u veelal benaderen via een webbase pagina en een app gewoon op uw smartphone.