Deurbel functie bij Ajax Systems alarm systeem

3 juni 2023 Door GK Support team Uit

Ajax creëert professionele beveiligingssystemen voor diverse woningen en bedrijfspanden. Een Ajax alarmsysteem combineert technische innovaties met modern design en gebruiksvriendelijkheid. De draadloze Ajax alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid. De systemen van Ajax voldoen aan de hoogste graad voor een draadloos alarmsysteem.

Nu de dagen weer aangebroken zijn dat je lekker in de tuin aan het rommel bent en even vergeet de schuur of garagedeur af te sluiten. Ajax Systems heeft de deurbel functie zodat u gewaarschuwd word als er een deur open gaat!

Als het alarmsysteem is uitgeschakeld, kan de sirene een beltoon laten horen als een bepaalde deur wordt geopend. Dat kan de winkeldeur zijn, maar ook de achterdeur van een woning. Iemand komt dan overdag niet onopgemerkt binnen. Via de app is het volume van de bel in te stellen. Ook zijn verschillende signalen mogelijk, wat handig is als er meerdere deuren zijn. De sirene moet wel firmware 5.55.1.0 of nieuwer hebben, anders werkt het niet.

Deze functie werkt overigens alleen bij de homesirene ( lees de binnen sirene ). Gewoon extra mogelijkheden die niet extra geld kosten.

Als laatste zijn nu sirenewaarschuwingen in de nachtstand uit te schakelen. Dat is prettig als iemand ’s avonds laat thuiskomt en niet met het inloopsignaal het gezin wil wakker maken. Daarom zijn in de sirene-instellingen de waarschuwingen voor de activering van de nachtstand en vertragingen nu gescheiden. Er is er een voor binnenkomst en een voor vertrek. Ook hierbij is het volume in te stellen.