Slimme deurbel ben je altijd thuis!

29 juli 2022 Door GK Support team Uit

Je bezoek drukt op een knopje naast je deur, binnen gaat een belletje af en je doet open: dat was decennialang de enige functie van de deurbel. Met een slimme deurbel kun je zoveel meer.

Zeg smarthome en mensen denken meestal direct aan slimme verlichting of verwarming. Maar ook een zeer eenvoudig stukje huisinfrastructuur krijgt plots veel meer mogelijkheden als je het aansluit op een thuisnetwerk. Zo kan je uiteraard nog altijd met een bel op de hoogte gebracht worden dat er iemand voor de deur staat, maar ook met een bericht op de smartphone .

Handig is ook dat je zelfs niet thuis hoeft te zijn: je kunt je slimme deurbel immers verbinden met je smartphone. Veel slimme deurbellen hebben ook een ingebouwde camera, luidspreker en microfoon, waardoor je op afstand in gesprek kan gaan met de persoon die voor je voordeur staat. Je kunt de koerier of postbode dus even uitleggen bij welke buur hij of zij je pakket het beste kan achterlaten. Of aan je kennis, vriend of familielid even laten weten wanneer je wél thuis zal zijn.

Extra beveiliging van je woning
Een slimme deurbel is niet alleen een deurbel maar ook een beveiligingscamera. Op de ingebouwde camera kan je bewegingsdetectie instellen en worden automatisch beelden opgenomen. Zo kun je ook niet gewenste bezoekers zien die niet van plan zijn om aan te bellen. Een slimme deurbel levert dus een extra stukje beveiliging op.

Installeren
Geen probleem: je hoeft echt geen hele grote slimmerik te zijn om een slimme deurbel zelf te installeren. Mocht het toch niet lukken dan kun je altijd nog onze monteur de opdracht verstrekken  om het klusje te klaren (regio Betuwe).

Wij doen altijd een prijsopgave vooraf zodat u geen dure verrassingen krijgt achteraf, wel zo fijn.

De Eufy camera deurbel