Veiligheid tijdens de donkere dagen

5 december 2023 Door GK Support team Uit

Vooral tijdens donkere herfst- en winteravonden slaan inbrekers hun slag. Zeker rond de feestdagen, als de bewoners bij vrienden of familie op bezoek zijn of genieten van een vakantie. Om het risico op inbraak zo klein mogelijk te maken, heeft Donkere Dagen Offensief een aantal goede tips voor u.

Donkere dagen
Inmiddels liggen de zonnigste maanden achter ons en worden ze ingeruild voor de donkere maanden. Tijdens de donkere dagen neemt het aantal woninginbraken toe. Nu is het moment om uw huis te beveiligen en de kans op inbraak te verkleinen! Is het een 100% procent garantie dat u geen slachtoffer zal worden met een camera. Neem helaas niet maar u kunt wel maatregelen nemen om het zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Alarm in huis
De meest voor de hand liggende manier van het verkleinen van de kans op inbraak is natuurlijk het installeren van een alarmsysteem. U kunt kiezen voor verschillende alarmen: een stil alarm, een luid alarm, een verbinding met een meldkamer, sensoren… de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!Met een alarm in huis schrikt u de dief af en verhoogt u uw veiligheidsgevoel.

 

 

 

Camerabeveiliging
Camera’s zijn eenvoudig te plaatsen. Ze houden altijd een oogje in het zeil en hebben een afschrikkend effect. Mocht een dief toch uw huis binnen zijn gekomen, dan kunnen de camerabeelden gebruikt worden als bewijs. Wellicht geeft dit financieel en emotioneel gezien wat rust, want met behulp van camerabeeld is het makkelijker om de dader op te pakken.

 

 

 

 

Zowel het alarmsysteem als het camerasysteem kunnen wij voor u installeren. Wij doen alles op basis van een op maat gemaakte offerte. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Het systeem is van U en niemand anders !

Anti-inbraaktips
Door rekening te houden met kleine dingen kunt u uw huis al beter beveiligen. Volg onderstaande tips op om gratis en voor niets uw veiligheidsgevoel te verhogen:

  • haal sleutels altijd uit het slot;
  • zorg dat uw verlichting met behulp van een tijdschakelaar aangaat als u niet thuis bent, zodat uw huis toch een bewoonde indruk heeft;
  • zet ladders en containers weg om opklimmen onmogelijk te maken;
  • sluit ramen en deuren altijd, ook als ‘u maar even weg bent’
  • start een WhatsApp-groep met buren voor ‘sociale controle’ en voor het uitwisselen van informatie

Neem contact met ons op