Vraag een offerte aan voor u met vakantie gaat!

1 juli 2023 Door GK Support team Uit

De vakantie staat weer voor de deur en we trekken er weer graag op uit. Natuurlijk wilt u de woning goed en veilig achterlaten. Heeft u wel eens gedacht aan een alarmsysteem deze geeft meldingen binnen een seconde door op uw App waar u ook bent ( internet nodig op de mobiele telefoon). Al dan niet in combinatie met een camera die u natuurlijk ook op afstand kunt uitkijken!

Wacht niet langer dan nodig
Nu is het moment om uw huis te beveiligen en de kans op inbraak te verkleinen! Het is geen 100%   garantie dat u geen slachtoffer zal worden met een alarm of camera. Helaas niet, maar u kunt wel maatregelen nemen om het zoveel mogelijk te voorkomen of juist alarm te slaan als men het wel wil doen of proberen.

 

Alarm in huis
De meest voor de hand liggende manier van het verkleinen van de kans op inbraak is natuurlijk het installeren van een alarmsysteem. U kunt kiezen voor verschillende alarmen: een stil alarm, een luid alarm, een verbinding met een meldkamer, sensoren… de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!Met een alarm in huis schrikt u de dief af en verhoogt u uw veiligheidsgevoel.

 

 

 

Camerabeveiliging
Camera’s zijn eenvoudig te plaatsen. Ze houden altijd een oogje in het zeil en hebben een afschrikkend effect. Mocht een dief toch uw huis binnen zijn gekomen, dan kunnen de camerabeelden gebruikt worden als bewijs. Wellicht geeft dit financieel en emotioneel gezien wat rust, want met behulp van camerabeeld is het makkelijker om de dader op te pakken.

 

 

 

 

Zowel het alarmsysteem als het camerasysteem kunnen wij voor u installeren. Wij doen alles op basis van een op maat gemaakte offerte. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Het systeem is van U en niemand anders ! ( dus geen maandelijkse kosten)

Anti-inbraaktips
Door rekening te houden met kleine dingen kunt u uw huis al beter beveiligen. Volg onderstaande tips op om gratis en voor niets uw veiligheidsgevoel te verhogen:

  • haal sleutels altijd uit het slot;
  • zorg dat uw verlichting met behulp van een tijdschakelaar aangaat als u niet thuis bent, zodat uw huis toch een bewoonde indruk heeft;
  • zet ladders en containers weg om opklimmen onmogelijk te maken;
  • sluit ramen en deuren altijd, ook als ‘u maar even weg bent’
  • start een WhatsApp-groep met buren voor ‘sociale controle’ en voor het uitwisselen van informatie

GK Support is gecertificeerd Ajax-specialst!

Neem contact met ons op