Verzenden

Wat zijn jullie verzendkosten binnen Nederland?
Wij betalen de verzendkosten/verpakkingskosten binnen Nederland vanaf een aankoopbedrag van € 200,00. Service van ons! Voor bestellingen onder € 200,00 vragen wij slechts een verzendbijdrage van €9,95. De kosten voor retourzendingen zijn voor jezelf. Wij houden de prijzen van ons artikelen zo laag mogelijk.

Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen. Nee daar kiezen wij dus niet voor vandaar de verzendkosten/verpakkingskosten onder de €200,00 euro.

Bezorgen jullie ook buiten Nederland, België en Duitsland?
Ja hoor, dat doen wij ook. Neem contact met ons op en wij zorgen er voor.

Wat is de leveringstermijn?
Wij verzenden op alle werkdagen. Voor de producten die wij op voorraad hebben geldt verzenden bijna altijd de zelfde dag verzonden. Maar uit veiligheid houden wij aan leveren 2 dagen. Enkele producten zijn niet uit voorraad leverbaar op dit moment, maar worden direct vanaf de leverancier naar de klant gestuurd. De levertijd kan bij deze producten iets langer zijn.

Wij verzenden met PostNL en in sommige gevallen met DPD/DHL. Dit is afhankelijk van het product. Het kan ook voorkomen dat uw bestelling in delen komt. Dit heeft te maken dat het mogelijk uit verschillende magazijnen komt. U heeft hier verder geen extra kosten aan.

Wat als een product tijdelijk niet leverbaar is?
Het kan voorkomen dat bepaalde producten niet direct te leveren zijn. Mocht dit zo zijn dat zullen wij contact met u opnemen en uiteraard overleggen.

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat één van onze leveranciers door overmacht de geplande levertijd niet kan nakomen. We proberen je dan uiteraard op de hoogte te houden van de nieuwe levertijd.